Motorkonvoien og Motortreffet 2019 !

Publisert av SAK Storfjordens automobilklubb den 02.12.18. Oppdatert 04.12.18.
image.title

Alle klubbene i LMK og AMCAR mobiliseres for å kjøre landsdekkende konvoier med storslagne arrangementer, fra Hammerfest, Møre , Bergen, Rogaland, Kristiansand, og Halden med felles mål-gang i Lillehammer den 7.juni 2019.

Storfjordens automobilklubb oppfordrer medlemmene til å delta på dette arrangementet. Den enkelte kan selv velge å delta på en kortere eller lenger del av turen til Lillehammer, eller bare ta turen til Dombås for å se kolonnen passere forbi.

Den enkelte bestiller selv hotellrom etter eget behov. Flere fra SAK har allerede bestilt rom på Scandic Lillehammer. For at flest mulig fra SAK skal kunne bo på samme hotell anbefaler klubben at du bestiller på Scandic Lillehammer. Oppgi bookingkode BLMK070619 for riktige LMK betingelser.

VÆR RASK MED Å BESTILLE OVERNATTING HVIS DU TRENGER DET!

 SAK kommer tilbake med informasjon om eventuell felles avreise tidspunkt og sted hvis flere ønsker å reise ilag.

HER finner du mer informasjon fra LMK!

En påminnelse til dere som ønsker overnatting på hoteller på Lillehammer 7.-9.juni 2019. Det er gjort egne avtaler om priser og vilkår,med 3 hoteller. Rommene på bestilles med egne bookingkoder på nett, på scandichotels.no .

Bookingkodene er som følger:
Scandic Lillehammer - BLMK070619

Scandic Victoria - BLAN070619
Scandic Hafjell - BLMO070619

Gå inn på scandichotels.no, velg hotell,dato og antall personer. Trykk for bookingkode og skriv inn koden som er oppgitt ovenfor. Da vil rommene og prisene komme opp for dette arrangementet. Her velger man hvilket rom man ønsker og går videre til bestilling og bekreftelse.

Rommene kan bestilles til avtalt pris før 08.02.19.

Først til mølla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer