Flott klubbkveld på Håhjem!

Publisert av SAK Storfjordens automobilklubb den 27.04.19.
image.title
image.title
image.title
image.title
image.title

Svært mange tok turen til nye Hjulhuset på Håhjem denne flotte aprilkvelden.

Grovtelling viste 60-65 personer og minst 30 veterankjøretøy. Her var det folk som er godt kjent i klubben, men det var svært kjekt å se mange nye fjes også. Ekstra kjekt at at folk hadde med seg barn helt fra barnevognalder og til tenåringer. 

Blant veterankjøretøyene var det en miks av personbiler, motorsykler og yrkeskjøretøy akkurat slik vi ønsker det skal være!

Det var åpen hus, slik at alle fikk en titt inne i bygget. På et bord inne var det lagt ut tegninger og forslag fra forskjellige medlemmer  som viste alternative måter å utnytte bygget i fremtiden. Her gikk praten livlig og mange var svært engasjerte i prosessen rundt utnytting av bygget i fremtiden.

Alle innspill blir nå samlet opp og vurdert opp mot hva som i kombinasjon blir beste løsningen for klubben og medlemmene. 

Takk for alle innspill!

Etterhvert samlet mange seg utenfor bygget til picnic. Vi hadde det trivelig i siste rest av kveldssol, mens vi nøt medbrakt kaffe og niste. Vi fikk besøk av journalist fra Bygdebladet som tok bilder og intervjuet medlemmer. Vi gleder oss til å se reportasjen i avisa.

 

 

 

 


Kommentarer