Åpent klubbkontor på onsdager

Åpent klubbkontor på onsdager

Publisert av SAK Storfjordens automobilklubb den 21.04.20. Oppdatert 27.05.20.

Vi holder klubbkontoret og verkstedet åpent alle onsdager kl 18-20 fra 22.04.2020.
Dette er i tillegg til at verkstedet som vanlig er åpent for medlemmer på onsdager.
Det skal tas smittevernhensyn slik at hvis du ønsker å sette deg ned for å prate eller drikke kaffe, skal dette helst skje utendørs med god avstand og i grupper opp til 5 personer. Ta gjerne med egen campingstol og ev. kaffe. Husk gode håndvask rutiner.

Hvis du er i særlig utsatt gruppe vedr. Korona smitte, må du selv vurdere om det er forsvarlig for deg å være på Hjulhuset på onsdager. Hvis du er syk eller mistenker at du er i ferd med å bli syk, skal du selvsagt bli hjemme.

Vi har som de aller fleste lag og foreninger/ klubber fått en utfordring som vi ikke så for oss når vi planla 2020. Så pr. i dag  og frem til samfunnet normalisering seg, så er loddsalg den inntekten vi har til klubbkassa, av aktiviteter.

Vi utfordrer våre medlemmer til å bli med å selge lodd i de miljøer en beveger seg. Vi kan ikke stille opp på ulike arrangementer rundt i alle de ulike kommuner og bygder, hvor vi kunne friste til deltakelse og mulighet for å selge lodd. For å sikre at vi har fremdrift på salget så tenker jeg at vi alle de som har anledning med å bidra med en loddbok eller to... så er det kjempe flott for SAK. Loddbøker kan kvitteres ut på klubbkontoret på onsdager. Der kan du også levere ferdigsolgte loddbøker. Håper noen har anledning å bli med på dugnaden på loddsalg.

Om noen ønsker å bidra på loddsalget, men ikke har anledning å komme innom Hjulhuset en onsdag - ta kontakt via formannen@storfjorden.no så finner vi en løsning sammen.