"Kafe" og Cars 8. august  Besøk på Hjulhuset

"Kafe" og Cars 8. august Besøk på Hjulhuset

Publisert av Irene Årsnes den 31.07.20.

Lørdag 8. august kl. 11 åpner Kafeen på Hjulhuset. Som vil friste med både drikke og noe å bite i...   når vi har et så utrolig flott klubblokale med stort uteområde så ønsker vi å bruke dette. Håper mange har mulighet å ta gammelbilen på en luftetur denne lørdagen, og bli med på en sosial og trivelig dag på Hjulhuset. Her blir mulighet for å se mange flotte biler, kjøretøy og treffe mange som har samme "lidenskap"og interesse.

Vi får også besøk, Seaside Custom fra Nordøyan, SAK har jo vært på besøk hos dem tidligere, nå er det veldig kjekt å kunne få invitere dem til vårt klubblokale.  I tillegg så har vi blitt kontaktet av en gjeng bil entusiaster fra Nordfjordeid, de skal på "Rånartur" fra Nordfjordeid (de som vil titte finner på facebook, under rånartur 2020 litt info) fredag kjører de fra Nordfjordeid til Flø, fra Flø til Hjulhuset lørdag formiddag, og ønsker seg et stopp og en titt på vårt klubblokale.

Etter en god pause hos oss, kjører "rånartur gjengen" videre til Åndalsnes, opp  på Trollstigen og ender opp på camping i Geiranger.

Arild Hoddevik i Rånarturen 2020 syntes det hadde vært kjekt om noen av SAK medlemmer ville bli med på turen videre sammen med dem. De har planlagt sosialt samvær med quiz og konkurranser på campingen i Geiranger.

Når bil entusiaster får være sammen, så er ofte jo flere jo bedre... tipper medlemmene i Seaside Custom også er hjertelig velkommen til å bli med på turen videre.

De som ikke kjører med videre, koser seg på Hjulhuset og har tid til hyggelig prat og bil studering.. kanskje litt kompetanseutveksling over en god kopp kaffe..

Vi sees lørdag 8. august 2020 .... fra kl. 11 ........ PS. det er bestilt pent vær. :-) 

 

For de som ikke har sikret seg lodd i "Bil lotteriet", så er det noen blokker igjen ennå... bli mulig å kjøpe under hele arrangementet.

 

Jentehjulet / Løp- arr. komiteen.