Velkommen til Storfjordens automobilklubb!
Fullt på tunet og i garasjen?

Fullt på tunet og i garasjen?

Er det fullt på tunet hjemme og i garasjen? Kanskje det snart er på tide å leie seg egnet plass i oppvarmet lokale for veteranbilen, eller å få plassert bort bobilen eller campingvogna.

Les mer
Innlevering av Loddbøker Billotteri

Innlevering av Loddbøker Billotteri

Nå er vi i siste innspurt på salg av lodd, på Bil lotteri. Siste frist er Onsdag 30. september 2020. De som har loddbøker og ikke helt er sluttsolgt... lykke til i innspurten. De som har solgt alle sine lodd, så er det mulig å få levert inn onsdag 9. september, 16. september og onsdag 23. september... på Hjulhuset til undertegnede.

Les mer
Onsdags aktiviteter på Hjulhuset

Onsdags aktiviteter på Hjulhuset

Vi fortsetter med den gode energien som strømmer over SAK og arbeidet med vårt fantastiske klubblokale. Det er mulig å gjøre en del ting på Hjulhuset, som normalt skulle vært gjort på dugnad selv i disse smitteverntider. Hvis dette organiseres oss slik at smittevernreglene overholdes, kan vi likevel få gjort mange oppgaver. Det vil i hovedsak si at hver enkelt jobb må gjøres av de samme, få personene og at hygiene og avstands regler overholdes. Vi kan spre oss på bygget inne og ute på ulike oppgaver. Onsdag ettermiddag/kveld er det tradisjon for et par timer med litt oppgaveløsning. Vi runder av med en god prat og kaffetår på behørig avstand fra hverandre. Klubbverkstedet er selvsagt åpent for de som vi skru på egen bil.

Les mer
Flugger Farve SAK

Flugger Farve SAK

Storfjorden Automobil klubb har gjort avtale med Flugger Farge Lerstadveien 539, Ålesund - på gode rabatter til våre medlemmer. Har du planer om å male huset til våren/ sommer eller pusse opp litt innom hus. Kanskje kan det et bli en vinn-vinn, med god pris for deg kjære medlem og litt i klubbkassa.

Les mer


Husk å registrere SAK Org.no 980 058 913
som mottaker for din innsats i Tipping, Lotto, Joker mv. 
SAK får 7% av innsatsen din.
- ingenting av gevinsten!
Trykk HER eller på bildet for å registerere deg!