Velkommen til Storfjordens automobilklubb!

Aktiviteter

Sjekk ut aktivitetskalenderen vår for å få en oversikt over alle våre arrangement!

SAK grillmerke i bronse - er det av interesse?

SAK grillmerke i bronse - er det av interesse?

La ut denne 1. mai.. siden vi har hatt litt Korona tid.. så "løfter jeg den opp igjen" Tidligere fikk vi litt henvendelser på om vi kunne skaffe nytt opplag med grillmerker støpt i bronse ... vi har brukt litt tid på å finne frem til produsent, nå har vi fått hentet inn tilbud... styret er litt usikre på om vi får solgt til dere kjære SAK medlemmer om prisen blir noe høy ...

Les mer
Onsdag Aktiviteter på Hjulhuset

Onsdag Aktiviteter på Hjulhuset

Endelig vår .. Håper vi finner igjen noe av den gode energien som strømmet over SAK og arbeidet med vårt fantastiske klubblokale; Hjulhuset .. I høst og vinter, hvor vi gjorde det umulige - mulig. Det er mulig å gjøre en del ting på Hjulhuset, som normalt skulle vært gjort på dugnad, hvis dette organiseres slik at smittevernreglene overholdes. Det vil i hovedsak si at hver enkelt jobb må gjøres av de samme, få personene og at hygiene og avstands regler overholdes. Vi kan spre oss på bygget inne og ute på ulike oppgaver ... onsdag ettermiddag/ kveld er i tradisjon et par timer med litt oppgave løsning... runde av med en god prat og kaffetår...

Les mer
Smittevern AMCAR viktig å holde regler

Smittevern AMCAR viktig å holde regler

Det er nå ekstra viktig at vi alle overholder de retningslinjer, som nasjonale helsemyndigheter nå foreskriver. Kun gjennom en nasjonal dugnad hvor alle bidrar best mulig, vil vi kunne overvinne denne pandemien uten at dødstallene igjen begynner å stige. Informasjonen som ble vurdert publisert på sosiale medier ble heldigvis stoppet før den ble et faktum. Vil legge den ved artikkelen fra AMCAR. Vi opplever nå at hele veteranbil miljøet er «sulteforet» på arrangementer og sosialt samkvem, og da kan det lett bli til at noen tenker litt vel kreativt. Fremdeles er det arrangementer med maksimalt 50 personer, sporbarhet med en dedikert arrangør og deltakerlister – som gjelder. Arrangementer av unødvendig art bør fortsatt unngås. Det blir viktig å huske på at vi alle er ambassadører for den kjøretøykulturen vi representere Det er derfor viktig at vi alle tar ansvar og også viser dette utad.

Les mer
Åpent klubbkontor på onsdager

Åpent klubbkontor på onsdager

Vi holder klubbkontoret og verkstedet åpent alle onsdager kl 18-20 fra 22.04.2020. Dette er i tillegg til at verkstedet er åpent for medlemmer på onsdager. Det skal tas smittevernhensyn slik at hvis du ønsker å sette deg ned for å prate eller drikke kaffe, skal dette helst skje utendørs med god avstand og i grupper opp til 5 personer. Husk gode håndvask rutine.

Les mer
Kribler det i gassfoten?

Kribler det i gassfoten?

Etterhvert som våren kommer kribler det i gassfoten til oss veteranbilister. Plutselig en dag skinner sola og veteranbilen skal ut i vårsola på årets første luftetur.

Les mer


Husk å registrere SAK Org.no 980 058 913
som mottaker for din innsats i Tipping, Lotto, Joker mv. 
SAK får 7% av innsatsen din.
- ingenting av gevinsten!
Trykk HER eller på bildet for å registerere deg!